woensdag 11 april 2012

A Happy Camper's Life

Overnachten in een hostel is fijn. Maar waar kan je als reiziger nog meer de nacht doorbrengen?
Op de camping natuurlijk! Maar wat doe je als je geen beschikking hebt over een camper en toch net iets comfortabeler wil slapen dan in een tent? Nieuwsgierig Aagje weet er wel een oplossing voor!


6 opmerkingen:

 1. lieve Sanne en Sjoerd, heb net samen met Lydia jouw filmpjes bekeken. Super leuk om zo mee te reizen en jou te zien. Jij/ jullie hebben echt talent om reisverslagen te maken, misschien iets voor .....
  Nogmaals dank jullie wel en ik/wij volgen jullie,
  liefs, Corrie en Andre.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sanne en Sjoerd, Wat een leuk filmpje zeg! Zo leer ik ook weer wat en ervaar ik een beetje hoe het is bij jullie..

  Gr Ronald.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Sanne en Sjoerd,
  Wat een prima filmpje, we denken erover om de caravan weg te doe en ook op jullie manier te gaan reizen!
  Lieve groet,
  Ria en Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha maar goed dat jullie geen ford K hebben gehuurd!! :)geniaal!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk creatief filmpje.We hebben net een nieuwe auto gekocht,hij is wat kleiner dan die van jullie,maar we hebben een trekhaak. Er kan dus altijd iemand op het fietsenrek slapen.Liefs Mama

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hihi, dit is veel beter dan het fietsenrek! Ik heb je weer met veel plezier bekeken. Dit is zoveel praktischer dan een tent opzetten, en met regenbuien en wind is het ook veel veiliger! Ik weet dat je je beste doet en dat deze nog "vers" is, maar ik kijk nu al weer uit naar het volgende filmpje!

  BeantwoordenVerwijderen