maandag 9 september 2013

Veenendaal FILMT!


Ga je altijd al graag naar de film, maar zou je nóg liever zelf je creaties op het witte doek willen vertonen? Doe dan mee met ‘Veenendaal FILMT!’.

‘Veenendaal FILMT!’ is het splinternieuwe onderdeel van het Amateurkunst Festival Veenendaal dat op zaterdag 8 februari 2014 wordt georganiseerd in samenwerking met Filmhuis Veenendaal. Jong, oud, beginner of meer ervaren filmmaker: ‘Veenendaal FILMT!’ biedt alle filmmakers in Veenendaal de gelegenheid om hun eigen film op groot doek voor eigen publiek te vertonen.

Wie mee wil doen aan ‘Veenendaal FILMT!’ heeft de mogelijkheid om zich in te schrijven voor twee verschillende onderdelen (voor beide onderdelen inschrijven kan uiteraard ook!): De filmcompetitie en het open filmaanbod.

De filmcompetitie is een korte-filmwedstrijd, waarbij deelnemers een zelfgemaakte film kunnen insturen van maximaal 10 minuten. Het thema van de wedstrijd is ´Raadsels & Geheimen’. De films die worden geselecteerd zullen op zaterdagmiddag vertoond worden in Spectrum en worden in drie leeftijdscategorieën beloond met mooie prijzen.

Het open filmaanbod is een podium voor de wat meer gevorderde filmmaker, waarbij deelnemers de mogelijkheid krijgen om een film van maximaal 20 minuten in te sturen. Een selectie van de beste films zal ’s avonds in Spectrum vertoond worden voor een echt filmpubliek.

Dus, ben jij een amateurfilmmaker of zou je het graag willen zijn? Wacht dan niet langer, maar zet de lens van je filmcamera (of mobiel) op scherp en schrijf je nu in! Of je nu een speelfilm maakt, een documentaire, videoclip of animatiefilm: ‘Veenendaal FILMT!’ is voor iedereen!

Meer informatie of direct inschrijven? Surf dan naar www.filmhuisveenendaal.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten